Wie, Wat en Waarom

Dus je wilt leren flirten en vrouwen versieren?

Dan is het goed als je eerst even deze bijsluiter leest…

Mijn definitie van flirten en vrouwen versieren is namelijk niet voor iedereen

Als je flirten wilt gebruiken om zo snel en zo veel mogelijk vrouwen, koste wat het kost, in bed te krijgen dan zit je hier niet goed. Daar zijn andere sites voor met “Meester-versierders”. Als dat is wat je zoekt, leef je dan vooral uit en als je uiteindelijk de leegte daarvan hebt ervaren, kom dan terug voor de integriteit, het plezier en het respect.

Maar als je je wilt perfectioneren in de kunst van het flirten waarbij iedereen alleen maar wint, het plezier en de oprechtheid er vanaf spat en je daadwerkelijk in de ander geïnteresseerd bent, of er juist nieuwsgierig naar bent om het ook te kunnen leren, jaaa dan is dit de plek voor jou.

Begrijp me goed, vrouwen willen versieren en daar het bed mee willen delen vind ik een legitiem doel.

Daar hoef je je als man niet voor te verontschuldigen. Het gaat namelijk juist om die eerlijkheid en openheid. Dat samen met authenticiteit is wat je hier gaat vinden.

De paradox: die authenticiteit en zelfs kwetsbaarheid gaan je oneindig veel aantrekkelijker maken dan welke andere truc, tips of geveinsde interesse je ook maar kunt bedenken.

Er is een speciale reden waarom ik je dit allemaal aanbied.

Er wordt naar mijn idee veel te veel onzin verkocht rond flirten en vrouwen versieren. Ik had het hierboven al over de “Meester-versierders” voor wie er maar één ding telt en dat is ‘Hoe krijg ik jou zo snel mogelijk in bed’. Ik heb er geen moeite mee als dat een fase is waar je doorheen gaat. Het wordt anders als je er in blijft hangen en gaat denken dat dat de manier is ‘waarop het werkt’. Manipulatie en leegte zijn daar de sleutelwoorden.

En dan is er nog zoiets als zakelijk flirten. Over de gekunsteldheid daarvan ga ik het niet eens hebben. Dumpen al die onzin.

Flirten is geen ‘rocket science’. Het kan een prachtig en verrijkend spel zijn. En dat is ook zoals het bedoeld is. Een spel met alleen maar winnaars. Energie, humor, interesse, creativiteit, openheid, kracht, seksuele energie, polariteit, vette verrijkende seks, het zit er allemaal in.

Ik was van nature geen flirt

Als je mij op de middelbare school als meisje, met net iets meer interesse in mij, had aangesproken dan ging ik stotteren en blozen. Een blozende neger kleurt paars en dat hielp echt niet om over mijn verlegenheid heen te komen. Ter illustratie, ik verloor mijn maagdelijkheid pas op mijn 21e…

Op een dag had ik er genoeg van en ben uit mijn schulp gekropen, heb mijn schroom afgeworpen en heb me echt op van alles gestort waar ik voorheen voor weg zou zijn gelopen. En daar hoorde ook leren flirten bij. Ik heb talloze keren mijn neus gestoten maar god, wat was dat leerzaam.

Mensen die mij nu meemaken kunnen zich dit niet voorstellen omdat ik de kunst van het flirten zo moeiteloos en tot in de finesses beheers. En als ik het kan leren, dan kan jij het ook. Ik bespaar je alleen veel nutteloze verkenningen en bied je dat aan wat wel werkt. Integer en met plezier.

En ik heb een missie met dit alles

Eind 2008 heb ik mijn flirtkroon als Flirt Coach aan de wilgen gehangen. Ik had al vele jaren op diverse podia gestaan, bladen, radio en tv gedaan en het werd tijd voor mij om verder te gaan met iets waar ik nog meer verdieping in kwijt kon. Dat is Liefde 3.0 geworden.

En nu jaren later ben ik weer terug. Waarom?

Blij dat je het vraagt.

De wereld heeft niet stil gestaan. En de mijne zeker niet. Mijn groei via onder andere workshops van David Deida en het onderdompelen in de wereld die Tantra heet, bracht me het inzicht dat het wel degelijk mogelijk is om de diepgang te brengen bij het flirten en vrouwen versieren.

En geloof me dat is hard nodig. Er is een alternatief dat voorbij gaat aan kortstondige successen, onechtheid, manipulatie en gedoe. En daarbij is het ook nog eens zoveel krachtiger en effectiever. En dat alternatief vind je hier.

Maak kennis met het alternatief via de gratis downloads, de ebooks, de online cursus en, als je 3x zoveel resultaat wilt in de helft van de tijd, 1-op-1 coaching. Oftewel, things to do, places to go and people to meet (ja, ik gebruik af en toe Engels).

Welkom!

Bryan Tevreden