Wat vrouwen echt aantrekkelijk vinden

Wat vrouwen echt aantrekkelijk vinden is een onderwerp dat voor veel mannen hoog op de agenda staat en vaak ook terug blijft komen. Regelmatig aangevuld met uitroepen over hoe onmogelijk de eisen en wensen van de moderne vrouw zijn!

Tijd om diep adem te halen zeg ik dan, om vervolgens terug te keren naar de basis.

De basis

Laat ik beginnen met een schokkende waarheid: ongeacht wie je bent, wat je doet, hoe je eruit ziet, hoe je beweegt, wat je zegt, niet alle vrouwen zullen jou aantrekkelijk vinden!

Ja, ik heb het zo voorzichtig mogelijk gebracht. En sommige sites zullen je proberen te overtuigen dat je “alle vrouwen kunt krijgen”. Het is simpelweg niet waar. Ook niet als je Brad Pitt of George Clooney heet. Hoe inspirerend is dat? Heel inspirerend als je het mij vraagt.

Met alles wat je op deze site leert vergroot je aanzienlijk het aandeel vrouwen dat positief (en neutraal) op je reageert en verklein je dus de groep die negatief op je reageert.

Eerst nog een belangrijke zijstap. Waarom zou je überhaupt aantrekkelijker willen worden?

Leonardo DaVinci

Leonardo DaVinci? Ja, Leonardo DaVinci, de man die model staat voor de Renaissance. Uitvinder, schilder, dichter, architect, astronoom, bioloog, scheikundige, natuurkundige en dan nog een paar andere interesses die de geschiedenisboeken niet gehaald hebben. Verveling en saai zijn de laatste woorden die je zou kunnen koppelen aan Leonardo.

Het was een man die met passie leefde en gedreven door nieuwsgierigheid echt alles uit zijn leven probeerde te halen. En dat is wat hem tot een van de meest interessante mannen ooit maakt.

Interessante mensen zijn aantrekkelijke mensen om tijd mee door te brengen.

Daar waar je zelf aantrekkelijker zult zijn zul je ook aantrekkelijker vrouwen aantrekken. Dit is een gegeven dat keer op keer in allerlei wetenschappelijke experimenten bewezen wordt.

Aantrekkelijker worden is eigenlijk dus alleen maar een bijproduct van een interessant leven dat met passie wordt geleefd.

Als je niets anders wilt dan het stereotype domme blondje, dan heb je mijn zegen. Ga daar dan vooral voor maar dan is de rest van dit artikel niet voor jou bedoeld…

En dan nu het woord aan een van die interessantere vrouwen.

Dit is wat zij in een man het meest aantrekkelijk vindt

En voordat ik die vrouw aan het woord laat, eerst nog even dit. Je weet en beseft nu ondertussen dat het aantrekkelijker worden slechts een bijproduct is, een neveneffect van jouw interessante levensstijl. Kortom, paradoxaal als het mag klinken, de focus ligt op jou en niet op haar.

Terug naar die ene vraag. Je kunt die vraag aan honderden verschillende vrouwen stellen en dat is precies wat ik heb gedaan in mijn workshops. Voel je vrij om dit onderzoek te herhalen maar hier heb je alvast de resultaten.

Laten we beginnen met een paar mythes te doorbreken. Ja een knap uiterlijk, geld en een hoge sociale status kunnen wel degelijk een rol spelen in hoe aantrekkelijk je door haar ervaren wordt. Maar het is in de kern niet wat zij het meest aantrekkelijk vindt. Het zijn eerder uitingen van wat zij het meest aantrekkelijk vindt.

Als er een ding duidelijk is geworden uit de antwoorden van die honderden en honderden vrouwen is het wel dat het meest aantrekkelijke terug te voeren is tot één kernachtig begrip: Authentiek Zelfvertrouwen.

Mannen met Authentiek Zelfvertrouwen hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn meer geïnteresseerd in zichzelf en hun eigen ontwikkeling dan in een vrouw. Die eigen interesse is niet narcistisch maar komt voort uit het besef van het hebben van een missie.

Mannen met Authentiek Zelfvertrouwen zal je dan ook nooit in de “friend zone” aantreffen. Daar vinden ze zichzelf simpelweg te interessant voor.

Het Geheim Dat Geen Geheim Is

Maar wat maakt dat Authentiek Zelfvertrouwen nou zo aantrekkelijk voor haar?

Jouw Authentiek Zelfvertrouwen maakt dat je niet gevoelig bent voor haar ‘wispelturig’ gedrag. Je knippert niet met je ogen als ze onvermijdelijk een keer in haar drama schiet. Manipulatie heeft geen vat op jou.

Kortom, in jouw aanwezigheid kan ze ontspannen omdat ze eindelijk een man heeft getroffen die het waard is dat ze haar zorgvuldig opgebouwde schild kan laten zakken. En dat is iets waar ze naar snakt. Een verlangen dat door de jaren heen alleen maar sterker wordt naarmate ze meer en meer watjes en bozo’s op haar pad is tegengekomen.

Jij stelt haar in staat de vrouw te zijn die stiekem altijd al had willen zijn. Wild, vurig, gepassioneerd en seksueel volledig vrij en opgeladen.

Authentiek Zelfvertrouwen in de praktijk

Weten wat er aan schort is één ding, het oplossen is weer iets totaal anders. Voordat je dit pad kiest is het goed om te beseffen dat dit een pad is zonder vaste eindbestemming. En dat is ook hoe het bedoeld. Passie en zelfontwikkeling zijn onbegrensd. En dat geldt dus ook voor jouw aantrekkingskracht.

Het is altijd goed om te weten waar je nu staat doe daarom de gratis test hier.

Over de auteur Bryan

Flirt Coach par Excellence. Daarnaast Foodie, Salsa, Ecstatic Dance, Auteur, Uitgever, Kettlebells, Theater en Tantra.

volg mij op:

Het Geheim van de Perfecte Openingszin

Ontdek de 4 CRUCIALE ELEMENTEN van de Perfecte Openingszin en leer hoe je in iedere situatie, in het moment, die Perfecte Openingszin creëert!

Download het gratis e-book "De Anatomie van de Perfecte Openingszin"

Download het boek!

Reageer: