Wat je nooit verteld wordt over vrouwen ontmoeten en actie

Er is een cruciale link tussen vrouwen ontmoeten en actie ondernemen. Het gros van het dating-advies hamert op het belang van in actie komen als je interessante vrouwen wilt leren ontmoeten. En dat is inderdaad belangrijk maar niet alleen om de voor de hand liggende reden.

Actie is veel belangrijker dan dat. Het is zelfs zo belangrijk dat er een hele serie artikelen op de site gelinkt is aan de categorie Actie. En dit is waarom:

Authentieke Actie, want dat is waar ik het over heb, gaat over het overwinnen van alle mogelijke angsten en zorgen die je maar kunt hebben rond vrouwen. Die angsten zijn een zeer effectieve en hardnekkige manier om meer bezig te zijn met wat anderen van ons zouden kunnen denken dan dat we bezig zijn met ons zelf. Het is een groot energielek en hoe meer je er mee bezig bent, hoe verder verwijderd je raakt van je eigen kern.

Het is een angst die je belemmert om, daar is dat woord weer, kwetsbaar te wezen. Kwetsbaar en eerlijk. Authentiek en eerlijk zijn hier synoniem. Allemaal grote dure woorden. Tijd voor een paar voorbeelden.

Herken je dit?

Je ziet een prachtige vrouw over straat lopen. Je fantaseert over hoe het zou zijn om een nacht met haar door te brengen en je voelt het verlangen in je opkomen om haar aan te spreken. Als in een reflex onderdruk je de fantasie en daarmee ook het verlangen om haar aan te spreken. (Tenminste, …tijdelijk).

Je hebt nu, zonder enige inbreng van anderen, jezelf gecastreerd door je seksuele verlangens te ontkennen. Dat kan nu ondergronds gaan woekeren en op een later moment een uitweg zoeken. Internetporno is zo’n uitlaatklep.

Stel dat je die fantasie toestaat, wat al een belangrijke stap is, maar vervolgens durf je niet op haar af te stappen. Wederom een ontkenning van dat wat authentiek is aan jou.

Goed, je hebt het aangedurfd om haar aan te spreken maar in het gesprek pas je iedere keer weer je mening aan, bang als je bent dat ze jou niet ziet zitten. Je bent jezelf weer aan het verstoppen.

Of het gesprek verloopt wonderwel goed maar nergens durf je een volgende stap te nemen of het nu een afspraak is voor een volgende date of haar mee naar huis vragen.

In al deze voorbeelden ben je meer bezig met wat ze van jou zou kunnen vinden dan dat je bezig bent met wat jij van jezelf vindt. En dat laatste is oneindig veel belangrijker.

Altijd, altijd, altijd.

De angst voor een mogelijke afwijzing kan nooit en te nimmer belangrijker zijn dan wat jij van jezelf vindt.

De Groote Leeghte

Authentieke actie draait dus om het aangaan van die angsten die je kunt hebben als het om vrouwen gaat. Als het gaat om dit soort angsten is “Just do it” niet de oplossing die je zoekt. Je kunt jezelf nog zo oppompen en vol adrenaline de arena binnenstappen en ogenschijnlijk overwinningen boeken maar je bent helaas alleen onderweg jezelf kwijt geraakt.

En dat ga je op den duur merken. Is het niet dat de boost na verloop van tijd uitgewerkt raakt, dan is het wel dat je tegen een leegte aanloopt. Ja, je hebt een paar vrouwen kunnen ontmoeten, je hebt zelfs kunnen ‘scoren’ maar de kans is levensgroot dat diezelfde vrouwen al snel uitgekeken waren op die leegte in jou.

Of het waren vrouwen die, net als jij, zichzelf aan het overschreeuwen waren. Geen mooi plaatje.

Maar wat werkt dan wel?

De Reis de Diepte in

Authentieke Actie is een reis die om geduld en moed vraagt. Maar het is wel een zeer waardevolle reis waarbij je inzichten verwerft over jezelf en die dan weer vertaalt naar Authentieke Acties. Authentieke Acties die je keer op keer op de grens van je kunnen houden.

En daar groei je van, in alle opzichten.

Het is een proces waarbij je in de meest moeilijke situaties leert om kwetsbaar te wezen en te blijven. En kwetsbaar kunnen wezen is de sleutel als het gaat om de meest interessante vrouwen te kunnen ontmoeten.

Uiteindelijk is Authentieke Actie de Reis naar binnen toe, daar waar het heel donker en onbekend kan zijn. Naar buiten toe bepaalt Authentieke Actie direct hoeveel vrouwen je zult aantrekken en durven aanspreken. Hoe dan ook, het is een reis die je zult moeten ondernemen als je echt je ware potentieel wilt leren leven.

Soon,

Dit is een artikel in de serie 'The Basics':
  1. Wat je absoluut moet weten over Communicatie en Connectie
  2. Wat je nooit verteld wordt over vrouwen ontmoeten en actie
  3. Lifestyle en Vrouwen Versieren? Serieus?

Over de auteur Bryan

Flirt Coach par Excellence. Daarnaast Foodie, Salsa, Ecstatic Dance, Auteur, Uitgever, Kettlebells, Theater en Tantra.

volg mij op:

Het Geheim van de Perfecte Openingszin

Ontdek de 4 CRUCIALE ELEMENTEN van de Perfecte Openingszin en leer hoe je in iedere situatie, in het moment, die Perfecte Openingszin creëert!

Download het gratis e-book "De Anatomie van de Perfecte Openingszin"

Download het boek!

Reageer: