Lifestyle en Vrouwen Versieren? Serieus?

Wat hebben Lifestyle en Vrouwen Versieren met elkaar te maken?

Ik ben blij dat je direct, zonder inleiding, die vraag durft te stellen. Het is namelijk een cruciale vraag met een allesomvattend antwoord:

Alles.

Yep, alles is het antwoord. En ik begrijp dat iets meer uitleg welkom is.

Authentiek Leven

Authentiek leven, of met andere woorden, het creëren van een aantrekkelijk, verrijkend en vervullend leven heeft alles te maken met diep in jezelf kijken en reiken en ontdekken wat jij als man voor leven wilt leiden en dat dan ook omzetten in actie om het waar te maken.

Als je nu momenteel in een baan zit die jou geen voldoening schenkt, vrienden hebt die niet inspireren en je bezig houdt met hobbies waar geen passie achter zit dan is de kans letterlijk levensgroot dat je niet je eigen leven aan het leiden bent maar op het kompas vaart van wat anderen voor jou hebben bedacht.

Je kunt ogenschijnlijk succesvol zijn in de zakenwereld met een topbaan, dito secundaire arbeidsvoorwaarden, 4 keer per jaar op vakantie gaan, het bijpassende huis en de auto hebben maar als je diep in je hart je gesmoorde muzikale talent wilt leven als componist, dan ben je op dit moment naar iemands anders pijpen aan het dansen.

En wie die ‘iemand’ is, bijvoorbeeld ouders of vrienden, is voor het moment totaal niet belangrijk. Belangrijk is dat jij nu momenteel niet authentiek aan het leven bent.

Met je kloten op het blok

De directe vertaling van dit schijnbaar veilige leven is dat je nu niet de ballen hebt om je kwetsbaar op te stellen. Het ontbreekt je aan moed en zelfvertrouwen om JOUW pad te bewandelen. En dat sijpelt in alles door.

Ja, je kunt nog steeds vrouwen aantrekken. Maar omdat je innerlijke motor op slechts 6% draait zul je nooit die super-vrouwen aantrekken. Sterker nog, je zult juist door je verkrampte levenstijl net zulke verkrampte vrouwen aantrekken.

Als je het hebt over de Wet van de Aantrekkingskracht, wel, dat is ‘m.

Jezelf als prioriteit

Als ik het dus heb over een aantrekkelijke, energieke en verrijkende lifestyle dan is dat primair dus niet om de interessantere en meest inspirerende en sexy vrouwen aan te trekken. Nee, dat is slechts de bonus.

Die lifestyle draait in de eerste plaats om jou, jouw missie als man in het leven en hoe je daar handen en voeten aan geeft in het dagelijkse leven. Hoogdravende missie-statements zeggen hoogstens iets over hoe ver verwijderd je bent geraakt van je kern.

Je lifestyle komt het meest tot uiting in je acties en communicatie. Het is daar waar rubber en asfalt samenkomen, waar uit modder en bloed dromen waar worden gemaakt en zweet en tranen hetzelfde zoutgehalte blijken te hebben.

You Never Walk Alone

Mocht je, alles zo overziend, tot de hoogst waarschijnlijke conclusie komen dat je momenteel (nog) geen (volledig) Authentiek Leven leidt, dan kan ik je geruststellen. Dat geldt namelijk voor de meeste mannen. Kijk maar eens om je heen. Weet dan dat het merendeel je spiegel zal zijn.

Dat is geen schande.

Dit zijn namelijk niet de dingen die je op school leert. En de tijd dat een vader zijn zoon apart nam en inwijdde in deze essentiele kennis over hoe authentiek te leven,… wel die tijd ligt al heel lang achter ons.

Minstens net zo geruststellend om te weten, is dat de weg er naartoe niet het pad van de revolutie maar van de evolutie is. Ja, er zullen onderweg heldere momenten, bevrijdende inzichten en doorslaggevende beslissingen zijn. Maar de reis is als alle anderen: stap voor stap, soms rennend, vaak struikelend en soms vallend.

Dat is waar de kwetsbaarheid, moed en het zelfvertrouwen in het spel komen én door gekweekt worden.

De Shortcut

Er is een shortcut die je kunt nemen. Het is tegelijkertijd ook de enige shortcut die je kunt nemen, die ook daadwerkelijkelijk blijvend resultaat oplevert.

Je kunt, wanneer je nu besluit te gaan voor jouw Authentiek Leven, kiezen voor een lifestyle gebaseerd op kwetsbaarheid, moed en oprecht zelfvertrouwen.

Hoe dat te doen vind je in de downloads, workshops en coaching maar het begint allemaal met jouw besluit te gaan voor een Authentieke Lifestyle, gepassioneerde Authentieke Actie en creatieve Authentieke Communicatie.

Ik zie je aan de andere kant,

Dit is een artikel in de serie 'The Basics':
  1. Wat je absoluut moet weten over Communicatie en Connectie
  2. Wat je nooit verteld wordt over vrouwen ontmoeten en actie
  3. Lifestyle en Vrouwen Versieren? Serieus?

Over de auteur Bryan

Flirt Coach par Excellence. Daarnaast Foodie, Salsa, Ecstatic Dance, Auteur, Uitgever, Kettlebells, Theater en Tantra.

volg mij op:

Het Geheim van de Perfecte Openingszin

Ontdek de 4 CRUCIALE ELEMENTEN van de Perfecte Openingszin en leer hoe je in iedere situatie, in het moment, die Perfecte Openingszin creëert!

Download het gratis e-book "De Anatomie van de Perfecte Openingszin"

Download het boek!

Reageer: