I Have a Dream…

Als je mij ook maar een beetje kent, dan weet je dat ik al jaren bezig ben met thema’s rond man-vrouw relaties, Liefde 3.0, seksualiteit, tantra en man-zijn.

Ik geef trainingen, workshops en coaching op het gebied van flirten, versieren en daten en ben daarnaast zelf ook actief in een aantal mannengroepen. Daar zit een idee achter, een intense drive.

Het is mijn diep gekoesterde wens dat er zoveel meer plezieriger, intenser, speelser, diepgaander contact is tussen man en vrouw en ook tussen mannen onderling.

Die trainingen, workshops, coaching, websites, en mannengroepen zijn daar allemaal een onderdeel van.

En nu is er weer een loot aan de boom bijgekomen om die droom verder in te vullen.

Iemand heeft me ooit eens geleerd dat, om dromen echt vleugels te geven, je die dromen met zoveel mogelijk mensen moet delen. Met gelijkgestemden, twijfelaars en zeker ook mogelijke tegenstanders.

De specifieke droom waar ik het nu over heb heet de

Friday Fun Flirt

Het is die dag waarop mannen, wereldwijd, even een moment nemen om daadwerkelijk op een vrouw af te stappen en op hun eigen, unieke, creatieve manier laten weten hoe geïnspireerd ze raken door haar gedrag, verschijning of uitstraling.

Die mannen doen dat niet alleen. Ja, ze stappen alleen op die vrouw af, delen het compliment met haar en nemen dan weer afscheid.

Maar ondertussen weet die man zich gesteund, omarmd, gevoed door die paar goede vrienden die met hem mee op stap zijn. Ieder voor zich hebben ze hun eigen Friday Fun Flirt.

Het is een positieve vibe met een positieve energie.

Het is ondertussen een wereldwijd fenomeen maar het begon allemaal hier in de lage landen. Laten we dat vooral niet vergeten.

Dat is mijn droom.

Het is een droom die vrijdag 29 januari 2016 begon. Lees op de Facebook pagina over de wekelijks variërende uitdagingen. En lees hier op deze pagina over de ‘spelregels’ en het hoe van de Friday Fun Flirt.

Welkom in de droom!

 

 

Over de auteur Bryan

Flirt Coach par Excellence. Daarnaast Foodie, Salsa, Ecstatic Dance, Auteur, Uitgever, Kettlebells, Theater en Tantra.

volg mij op:

Het Geheim van de Perfecte Openingszin

Ontdek de 4 CRUCIALE ELEMENTEN van de Perfecte Openingszin en leer hoe je in iedere situatie, in het moment, die Perfecte Openingszin creëert!

Download het gratis e-book "De Anatomie van de Perfecte Openingszin"

Download het boek!

Reageer: