Friday Fun Flirt

De Friday Fun Flirt is de wekelijkse uitdaging die iedere vrijdag, om 11:45 uur, op de Facebook pagina wordt gepost. Het is een spel dat je alleen kunt spelen maar het is zoveel leuker als je het met één of meerdere vrienden speelt. Dit is wat je er voor nodig hebt:

 1. Een drukke locatie met veel wandelverkeer en vrouwen. Denk aan een station, aankomst/vertrekhal van een vliegveld, drukke winkelstraat of shopping mall.
 2. Je meest speelse en creatieve energie.
 3. Optioneel per deelnemer een klein presentje om weg te geven. Dat kan een bloem zijn (roos, lelie,…), een bonbon (ingepakt!) of iets veel ludiekers.

Spreek van te voren af hoeveel tijd je hebt per deelnemer om de opdracht te voltooien. Met twee man kun je bijvoorbeeld afspreken dat je maximaal 10 minuten hebt om de opdracht te voltooien. Met meer deelnemers beperkt je de tijd tot 5 minuten of zelfs nog minder.

De opdracht:

Je krijgt iedere vrijdag een specifieke opdracht mee, bijvoorbeeld:

Benader in de gegeven tijd de vrouw met de mooiste lach/glimlach. Geef haar het bijbehorende compliment en overhandig haar als bedankje het presentje.

Dat is alles.

Je krijgt geen script mee. Het gaat erom dat je in het moment zelf creatief bent en zelf met de Perfecte Openingszin komt.

De Puntentelling

Wat, wordt er een score bijgehouden? Yep, ter Leringh ende Vermaeck. De andere deelnemers die jou op een afstandje gade hebben geslagen gaan jou beoordelen op de volgende onderdelen:

 1. Je presentatie, oftewel met hoeveel flair en authenticiteit stond je daar tegenover die dame
 2. Je creativiteit in het moment
 3. De reactie van de dame en of ze zowel het compliment als het presentje kon ontvangen.

Per element 10 punten, dus totaal 30 punten te scoren. 5 Bonuspunten wanneer je met de dame in kwestie een selfie kunt maken.

En post natuurlijk je resultaten, ter inspiratie voor anderen, op de Facebook Pagina!

Tips

 • Hou de energie- en fun factor hoog in dit spel. Dit is geen spel voor diepgravende analyses achteraf. Het gaat erom om de spelende man in jou wakker te maken en de ruimte te geven.
 • Het helpt als je het tempo hoog houdt, zeker met meerdere deelnemers. Dat zorgt voor nog meer energie in je spel en in de groep. Dit spel gaat zo snel dat je het makkelijk in de lunchpauze kunt spelen.
 • Cultiveer broederschap. Oftewel moedig elkaar aan als het even lastig wordt.
 • Wanneer mogelijk, benader een dame dan met twee deelnemers waarbij de een de opdracht uitvoert en de ander alleen maar blij aanwezig is. Deze sociale validatie stelt de meeste vrouwen meer op hun gemak dan een man alleen.
 • Neem jezelf niet te serieus, dat komt de fun factor ook ten goede.
 • Besef ook dat de dame in kwestie de volledige vrijheid heeft om te reageren zoals ze wilt. En dat hoeft helemaal niks met jou te maken te hebben.

Verantwoordelijkheid

Zoals met alles in het leven ben je ook nu ten alle tijde zelf verantwoordelijk voor de resultaten die je met het uitvoeren van een opdracht behaalt. Je kunt niemand anders dan jezelf verantwoordelijk stellen en ook dat hoort bij je man-zijn.

Bronnen

GRATIS DVD: Mocht de uitdaging van het aanspreken van een (mooie) vrouw je klamme handen of anderszins remmend ongemak bezorgen, bestel dan meteen de gratis DVD “Overwin de Angst voor Afwijzing” (slechts verzendkosten a €4,95)

GRATIS BOEK: Mocht je nog moeite hebben met het creëren van de Perfecte Openingszin in het moment, download dan vooral het gratis boek “De Anatomie van de Perfecte Openingszin“. Je leert dan wat de 4 CRUCIALE ELEMENTEN zijn van de Perfecte Openingszin, krijgt de 3 TIPS mee voor een vliegende start en ziet aan de hand van een aantal PRAKTIJK VOORBEELDEN hoe de Perfecte Openingszin werkt.